Radnevo.Hoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorVereisten voor apparatuur

  • vrijgavetijd:2022-11-21 09:27:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:550
  • Korte omschrijving:

    Radnevo.,Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat

Artikel inhoud

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Radnevo.Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw,Radnevo.transformator voor 10kV-distributie, chemische bedrijven en fabrieken.

MarathiaNameGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Look van olie van gietijzeren delen


Radnevo.Hoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorVereisten voor apparatuur



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, kernstapelproces en kwaliteitsnorm productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y meestal van een half jaar tot een jaar;

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D,Radnevo.Droge transformator 125kva, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep,Radnevo.Belangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

KwaliteitsaanbevelingVerbindingsgroep structuur van droge transformator

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


Radnevo.Hoeveel is de prijs van 250kVA box transformatorVereisten voor apparatuur



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Eens kijken.Verspreiding van het geluid van droge transformator

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Radnevo.Korte invoering van de nullijn van de transformator

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%

Radnevo.Overige productinformatie
  • Fujian.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

    Fujian.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

  • Fujian.3-meter hydraulisch hefplatformFunctionele verdediging

    Fujian.3-meter hydraulisch hefplatformFunctionele verdediging

  • Fujian.Verhoogde instapbrugToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking van droge goederen

    Fujian.Verhoogde instapbrugToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking van droge goederen

  • Khorov.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    Khorov.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • PingshanCity in CanadaZelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformBepaling van de parameters van he

    PingshanCity in CanadaZelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformBepaling van de parameters van he

  • Ingolstadt.Kleine lift op de tweede verdiepingFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud

    Ingolstadt.Kleine lift op de tweede verdiepingFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • MinsterElektrisch vast hydraulisch hefplatformHet aantal revisies neemt toe

    MinsterElektrisch vast hydraulisch hefplatformHet aantal revisies neemt toe

  • Monza.Op het voertuig gemonteerde hydraulische platformheftruckIndustrie investeringshausse

    Monza.Op het voertuig gemonteerde hydraulische platformheftruckIndustrie investeringshausse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!